Lingerie​​

 Op het gebied van lingerie en badkleding worden er korte cursussen gegeven. Hierbij start je altijd met de basiscursus lingerie. 
Voor het tekenen van de lingerie-patronen gebruiken we de methode van Bella Hendriks. Deze methode gaat uit van een passende beugel.

De lingeriecursussen worden gegeven op donderdagen of vrijdagen van 9.00-14.00u.

Wil je uitgebreidere informatie? Vraag de informatiefolder hier aan. 

Beha-variaties

Een drie-daagse cursus waarin de verschillende materialen en verschillende cup-belijningen aan bod komen.

Duur: 3 lesdagen van 5 lesuren

Beugelloze / sportbeha

Vanuit de passende basisbeha tekenen we de beugelloze beha die oa. geschikt is om als sportbeha te dragen.

Duur: 1 lesdag van 5 lesuren

Basis stretchpatronen

In deze cursus tekenen we een patroon voor een basislijfje voor stretchmaterialen op maat. Aan de hand van dit patroon tekenen we een badpak zonder beugel, een t-shirt met mouwen.Duur: 2 lesdagen van 5 lesuren

Open Lingerielessen

Deze lessen zijn bedoeld voor cursisten die graag “op herhaling” komen of voor mensen die variaties op een eerder getekend patroon onder begeleiding willen maken.

​​
Inschrijven voor deze lessen is gewenst, want vol=vol

Basiscursus Lingerie

In deze cursus leer je hoe je een basisslip en basisbeha moet tekenen en maken. We streven daarbij naar perfect passende patronen. Je leert hoe je je slip-patroon kunt variëren en we tekenen samen een beha-variant.


Duur: 5 lesdagen van 5 lesuren

Padding beha

De cupbelijning die je in deze cursus leert is zeer geschikt voor het materiaal: padding. Je leert in deze cursus ook de padding te verwerken in de cup.
​Duur: 1 lesdag van 5 lesuren 

Badpak met beugel / Body

In deze cursus leer je het passende basispatroon van een beha te verbinden met een op maat getekende slip. Het resultaat is een badpak met beugel of body met beugel, die perfect op je lijf past.Duur: 2 lesdagen van 5 lesuren

Damesboxershort

Een cursusdag waarin je op je eigen maten een boxershort leert tekenen en aanpassen. Vanuit dit basispatroon kan je ook een fietsbroekje en leggingpatroon tekenen.
Duur: 1 lesdag van 5 lesuren